Розробка дизайну інтер'єру: експертні поради від професіоналів
На що звернути увагу, при створенні дизайн-проєкту

Грамотно створений, цілісний дизайн інтер'єру надає будь-якому приміщенню особливої краси та затишку.

Дійсно, процес розробки дизайн-проєкту є дуже важливим етапом перед виконанням ремонтно-будівельних робіт, і ним у жодному разі не можна нехтувати.

Причина проста - ремонт досить рідкісна процедура, яка проводиться не частіше ніж раз на кілька років, і весь цей час ніхто не захоче дивитися на шпалери, що не відповідають стилю кімнати, або на диван, що також не "вписується" в загальну концепцію.

Пропонуємо Вам кілька експертних порад,

від компанії ТОВ "Аквілон-СК", які допоможуть ухвалити усвідомлені рішення й створити та реалізувати ідеальний дизайн, що відповідає Вашим потребам і вподобанням.
 


1. Працюйте з професійним дизайнером


Вкрай важливо, щоб розробкою дизайну інтер'єру займалися справжні професіонали, які знають сучасні тенденції та вміють грамотно використовувати інноваційні технології під час роботи на об'єкті.

Обирайте фахівців які однаково добре розбираються як в дизайні інтер’єрів, так і в технічній частині, бо інколи виявляється, що гарну картинку неможливо реалізувати на практиці.

Обов’язково ознайомтеся з портфоліо майбутнього дизайнера, а також відгуками клієнтів про нього, це дасть Вам уявлення про стиль роботи та рівень професіоналізму.


2. Розробіть чіткий план з бюджетом і термінами



Вартість послуг дизайнера не можна віднести до дешевих, але відсутність дизайн-проєкту може стати головною причиною незапланованих витрат під час ремонту.

Фахівці з дизайну нададуть професійні поради, як при менших витратах виконати якісний і стильний ремонт.

В процесі розробки дизайн-проєкту враховуються бюджетні обмеження та оптимізуються витрати при розрахунку кошторису на виконання ремонтних робіт та закупку матеріалів.

3. Продумайте концепцію свого ідеального житла


Перед тим, як почати роботу над дизайн-проєктом, важливо проаналізувати Ваші побажання, звички та спосіб життя, кількість членів сім’ї, стильові вподобання, провести ретельний аналіз простору та окреслити функціональні зони приміщень.

Ці дані допоможуть розробити концепцію та підібрати найкращі дизайнерські рішення, які будуть максимально відповідати Вашим потребам і очікуванням.

4. Приділяйте увагу ергономіці та функціональності



Продуманий дизайн інтер'єру - це не тільки краса і грамотна візуалізація кожної деталі, це насамперед правильні технічні рішення, що дають змогу раціонально, ергономічно й ефективно використовувати площу приміщення.

Сучасний дизайн повинен не тільки мати привабливий вигляд, а й забезпечувати максимальну функціональність.

Обговоріть із дизайнером питання ергономіки простору, розподілу світла та вентиляції, щоб Ваш будинок поєднував у собі комфорт і стиль.

5. Беріть участь у процесі розробки



Залучіться до процесу створення дизайн-проєкту. Робота в тісній взаємодії з дизайнером надасть Вам можливість зробити особистий внесок і отримати результат, що максимально задовольнить Вас.

Розглядайте варіанти, вносьте пропозиції, підбирайте оптимальні фактурні та колірні рішення, вибирайте освітлювальні прилади, меблі й техніку, створюючи індивідуальне інтер'єрне панно і приділяючи увагу найдрібнішим деталям.

6. Здійснюйте контроль якості виконання дизайн-проєкту

Після затвердження робочої документації настає етап виконання робіт, який важливо контролювати, щоб уникнути помилок і недоліків.

Контроль можна здійснювати самостійно, але краще доручити професійний нагляд творцеві дизайн-проєкту.

Використання авторського нагляду,

з одного боку, потребуватиме додаткових витрат, але в підсумку ви виграєте, бо зберігаєте свій час та нерви, а також заощаджуєте гроші, тому що професіонали перевіряють якість і кількість закуплених матеріалів, не допускають порушення технологій, псування або крадіжок на об’єкті, у разі потреби підбирають аналоги потрібних матеріалів у рамках бюджету, стежать, щоб реальні витрати не перевищували запланованих.

Отже,

процес розробки дизайн-проєкту інтер’єру - це ключовий етап, який визначить функціональність, унікальність і комфорт майбутнього простору.

Наша компанія ТОВ “Аквілон-СК” співпрацює з сертифікованими фахівцями у сфері архітектури та дизайну, які здатні зробити реальністю Ваші найсміливіші фантазії.

Замовити  консультацію
Залиште Ваші дані та наші фахівці зателефонують найближчим часом
Ваші дані успішно надіслані!
Дякуємо за ваше звернення.
Наші фахівці зв'яжуться з вами найближчим часом.
Oops! Something went wrong while submitting the form.